CZ DE IT
8. 6. 2013

DeCorynth Studio - možná to pravé pro váš interier

DeCorynth Studio vzniklo v roce 2002 s cílem zajistit kompletní servis v oblasti dekorací a zastínění oken nejen v interiérech domů, bytů, ale postupně i větších celků. Více nám o jeho činnosti a zaměření řekne majitelka Vladimíra Šrámková.


 

1)Jak dlouho v tomto oboru fungujete ?

V tomto oboru pracuji od července roku 2002.

2)Jaké byly vaše začátky ?

Začínala jsem šitím,v té době žádanými žakárkami na Krajský úřad, pak přišla doba voálů a vypalovaných záclon, vzpomínám na krásný rodinný domek v okolí Chrudimi, kde jsme poprve použili systém japonských panelových stěn a římské roletky, klasické nerezové tyče s ohybem do atypických oblouků a pak atypy v podobě trojúhelníkových oken a náročné přehozy přes postele….pak již šel domek za domkem, občas restaurace a hotelové komplexy.

3)S jakým sortimentem a nabídkou služeb jste začínali ?

Začínala jsem s 14ks vzorečků, několika vzorky tyčí vlastní výroby a kolejnicemi.

4)Co nabízíte nyní ?

Rozšířila j sem sortiment o několik stovek vzorkovnic látek, knih s textiliemi vhodnými i k potahování, kusové koberce, tapety, které i lepíme, dodávky nábytku a podlahovin, polštářků, přehozů, dalších drobných doplňků a sortiment pro hotely, další drobné doplňky a aranže.

5)O co mají vaši zákazníci nejvíce zájem ?

O římské rolety, japonské stěny a tapety.

prezentace de corynth 3   prezentace de corynth 5 

6)Jaký je váš běžný postup při jednání se zákazníkem - konzultace u vás, u klienta, výběr závěsných a stínících systémů a materiálů, atd. ?

To je velmi individuální, dle možností klienta. Vždy mu nabídnu možnost maximálního komfortu v podobě návštěvy na naší vzorkovně nebo pak částečně omezený sortiment po podrobném rozboru požadavků klienta, případně dle svého uvážení přiberu vzorečky, o kterých si myslím, že jsou opravdu TOP. S tímto jedu za klienty a proběhne konzultace, zaměření, následný cenový návrh, nabízím i možnost předběžné vizualizace, pak po odsouhlasení nabídky dochází k realizaci. Provádíme i kompletní realizace tzv. na klíč, nejen ušití, ale aranžování, případně zavěšení profilů, otapetování místností.

7)Vaše nejzajímavější realizace ? 

Byty velvyslanectví v Berlíně, České velvyslanectví Berlín, hotel Frýdek-Místek, lázně Třeboň, Alpenhof hotel – Rakousko, pension Bělorusko, dodávka kolejnic pro hotel – Kazachstán.

8)Vaše nejsvízelnější realizace a jak jste ji zvládli ? 

Klient, který si přál maximální luxus vybral materiály - vyšívaného hedvábí, byla podepsána smlouva a vše objednáno…následoval do půl dne telefon, zda bychom nemohli navštívit Kiku, poprosila jsem aby se nezlobil, aby smlouvu roztrhal a zadal zakázku tam, ten materiál byl opravdu příšernost – jakási nepodařená imitace, předražený kus hadru, neodpovídající kvalitou vzhledem k ceně.

prezentace de corynth 2   prezentace de corynth 4

9)Čím je pro vás tato práce zajímavá a co vás nejvíce baví a těší ?

Je to práce rozmanitá, nikdy nedělám stejnou věc, každý interiér je individuální, autentický, vždy něčím jiný a výjimečný. Odjíždím z místa s pocitem dobře odvedené práce a zútulnění prostoru.

10)Vaše novinky a plány pro další období ?

Pro další období plánuji rozvoj firmy vylepšením fotogalerie a mých webových stránek pro lepší orientaci a inspiraci zákazníka, větší množství výběru vzorků textilií a výběr z 24knih tapet různých dodavatelů. Dále dodatečný servis klientům, jako nadstandart již poskytujeme praní, údržbu i opravy námi dodaných záclon a závěsů. 

Více informací vč.kontaktu získáte na www.decorynth.webnode.cz, kde se těší na vaši návštěvu.

Autor článku: redakce Zaclona

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi