CZ DE IT
1. 4. 2012

Den otevřených dveří 2012 je za námi, těšíme se na příští !

Jak jsme již informovali, v pátek 30.3. proběhl na naší prodejně a vzorkovně každoroční Den otevřených dveří pro naše velkoobchodní odběratele, z jehož finálních příprav nyní přinášíme malou fotoreportáž.

den otevřených dveří 2012/2   den otevřených dveří 2012/15   den otevřených dveří 2012/13

Pro program tohoto dne jsme upravili prostor na prodejně, kde např.vysunovací pult, běžně používaný k prezentaci katalogů tapet, posloužil jako oáza s teplým i studeným občerstvením a nápoji. Při této příležitosti jsme "zasvětili" zbrusu nový kávovar, z kterého máme velkou radost a naše obchodní zástupkyně přivezla naprosto úžasné koláčky přímo z Vlčnova.

Vedle aktuální nabídky záclon a závěsů v metráži jsme umístili stojany se vzorkovníky novinek naší základní kolekce Basic a novou kolekci rozšiřující nabídku Exclusivní kolekce. Pro snadnější orientaci zákazníků našich odběratelů jsme připravili ramínka s nejvíce používanými základními druhy řasících pásek. Zasloužený úspěch sklidily i vzorkovníky s kompletní nabídkou narážecích kroužků a jednotlivých typů zakončení horního okraje záclon a závěsů, což je při jednání se zákazníky velmi užitečná pomůcka.

den otevřených dveří 2012/17   den otevřených dveří 2012/10   den otevřených dveří 2012/11 

den otevřených dveří 2012/6   den otevřených dveří 2012/4   den otevřených dveří 2012/7

den otevřených dveří 2012/3   den otevřených dveří 2012/5   den otevřených dveří 2012/16

Ve spodní části naší vzorkovny, zasedací místnosti, jsme soustředili kromě dalších vzorkovníků nádherné katalogy tapet Caselio, ze kterých u nás s oblibou vybírají architekti a bytoví designeři. Ti mají pro svá jednání s klienty k dispozici samozřejmě i celou zasedací místnost, kde jim nabídneme kávu, čaj a studené nápoje. 

Na kulatém stojanu v tomto prostoru jsem zkompletovali záclony a závěsy, které jsou v doprodeji - ať už z důvodů ukončení výroby nebo likvidace našich skladových zásob kvůli uvolnění skladu pro další novinky v nabídce střihového programu.

S částí nabídky novinek jsme vás již seznámili a je k dispozici na našich webových stránkách, zbývající část bude v nabídce během několika následujících dnů.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi