CZ DE IT
26. 1. 2017

Girlandy a luxusní závěsy od návrhu po realizaci

Kompletní vybavení klasického interieru, podtrhující charakter domu, je součástí realizace Natalie Rudenko, designerky Czech Deco Teamu. V návaznosti na styl zařízení designerka od návrhu po realizaci řešila i dekorativní zastínění oken s bohatými závěsy a girlandami.

 

Klient si přál nevšední a jedinečnou dekoraci v precizním provedením. Inspiraci Natalie Rudenko hledala v archivu originálních anglických dekorací oken.

V obývacím pokoji a jídelně, kterým se nyní věnujeme, jsou namontovány čtyři hliníkové kolejnice v řadě za sebou. Nejblíže k oknům jsou instalovány bohatě nařasené záclony, následují jednobarevné podšívkované závěsy, lemované luxusní bordurou s korálky. Tyto závěsy slouží pro zastínění oken. Další vrstvu dekorace tvoří závěsy s klasickým designem, pro bohatší efekt opět s podšívkou, které jsou naaranžovány do stran a staženy luxusními hedvábnými dekorativními úvazy se střapci.

Korunou celé dekorace jsou exklusivní a dokonale propracované skládané kombinované girlandy. Modré díly girlandy jsou rovněž lemovány korálkovou bordurou. Oba závěsové materiály designerka využila na dekorativní polštáře s bordurou a kordovací kroucenou šňůrou.

Samozřejmostí je dokonalé sladění barev a dotažení realizace do sebemenšího detailu. Výsledek můžete posoudit sami.

FOTO (CZECH DECO TEAM)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi