CZ DE IT
12. 8. 2011

Hravá i něžná romantika

Celý gejzír kombinací lze vytvořit ze škály designů ve více barevných variantách na vzorkovníku s názvem Polonia. Designy jsou propojeny materiály jednobarevnými. Velkou výhodou je šíře 280 cm, což oceníte např.při zájmu o přehozy na dvojlůžka nebo ubrusy na atypické stoly.

Realizace stínění oken rodinného domu se odvíjí v duchu příjemné a útulné romantiky v kombinaci s moderrními prvky, zastoupenými nerezovými záclonovými tyčemi a narážecími kroužky na závěsech v obývacím pokoji.

Ložnice

dsc03612.jpg   dsc03613.jpg   dsc03616.jpg

Poklidné a chladivé tóny, vhodné pro místo určené k odpočinku a spánku. Závěsy s úvazy i přehoz jsou zkombinovány v příjemném lila odstínu společně s něžnými a drobnými růžičkami. Fialová je základem dekorativního přehozu na dvojlůžko, na kterém naše šikovné švadleny podle návrhu designerky vytvořily vzor kopírující obvod přehozu. Kombinace vzoru a jednobarevného materiálu se znovu objevuje na závěsech, kde fialový lem zvýrazňuje okraje závěsů a pokračuje jako rovné závěsové úvazy.

Dětský pokoj

dsc03618.jpg   dsc03623.jpg   dsc03624.jpg

Ještě více hravé nálady vnáší do dekorace dětského pokoje kombinace dvou odlišných designů společně s jednobarevnou svěží zelenou barvou, tvořící část přehozu, závěsové úvazy a ozdobné lemy závěsů. Příjemný design růžiček, použitých na závěsech, svou červenou barvou celý komplet rozzáří. Obzvlášť zajímavý a hravý je kontrast vzoru růžiček a proužků na přehozu.

Kuchyně a obývací pokoj

dsc03626.jpg   dsc03628.jpg   dsc03629.jpg

Mile a útulně působí římské rolety , kryjící okna v kuchyni. Drobný květinový vzor je efektní na oblých záhybech vyskládaných rolet i na roletách spuštěných. Efekt je umocněn jednobarevným kontrastním lemem spodního okraje. Lem ve stejné barvě se opakuje i na spodním a horním okraji závěsů s pruhy v obývacím pokoji, kde zároveň tvoří i podklad pro kovové narážecí kroužky v barvě záclonové tyče.

Návrhy a realita

milín 9   dsc03611.jpg  

milín 2   dsc03619.jpg

Pro zajímavost přinášíme i ukázku návrhů, které naše designerka vytvořila na jednání s klienty  a předložila souběžně s prezentací vybraných materiálů. Podle fotodokumentace z realizace je zřejmé, nakolik se návrhy líbily.

Autor článku: redakce Zaclona.cz  

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi