CZ DE IT
3. 6. 2007

Klasifikace garnyží

Garnyže jsou kolejničky opatřené dekorativními kricími čely. Variant je celá řada jak co do tvarů, tak i do materiálů a provedení.

Garnýž Sharan

garnýž sharan

Jednoduchá garnýž Sharan z lakovaného dřeva vhodná do dětských pokojů. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo a dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou. Výška krycího prkna: 10 cm. Barva: stříbrno-bílá, stříbrno-žlutá, stříbrno-modrá, stříbrno-zelená, stříbrno-červená (viz.orientační vzorník) Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička. Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

 

Garnýž Oldy

garnýž oldy

Velice universální garnýž Oldy jednoduchého tvaru zapadne do každého bytu. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou. Barva: bílá,světlý a tmavý fonýr Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička. Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Joker

garnýž joker

Garnýž Joker je obdoba garnýže Oldy a stejně tak se hodí pro naprostou většinu bytů. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou. Barva: bílá,světlý a tmavý fonýr Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička. Balení:s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Deko

garnýž deko

Garnýž Deko je vhodná pro obýváky či místnosti pro hosty, dá se velice dobře barevně i stylově kombinovat s nábytkem. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Výška krycího prkna: 7 nebo 10cm Barva: bílá, surová, světlá, světlý dub, třešeň, tmavá, mahagon Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Serpentin

garnýž serpentin

Zdobná garnýž Serpentin s linií venkovského vzoru je vhodná do ložnic, dětských pokojů a pro rekreační interiéry. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Výška krycího prkna: 8 nebo 10cm Barva: bílá, surová, světlá, světlý dub, třešeň, tmavá, mahagon Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Elegance

garnýž elegance

Garnýž Elegance má specifický tvar moderního stylu. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Barva: bílá, surová, světlá, světlý dub, třešeň, tmavá, mahagon Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Vela

garnýž vela

Ganrýž Vela je kombinací garnýží Deko a Serpentin. Její nebvyklý tvar může být právě pro Vás ta správná volba pro zpestření interiéru. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Výška krycího prkna: 10cm Barva: bílá, surová, světlá, světlý dub, třešeň, tmavá, mahagon Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Karla

garnýž karla

Garnýž Karla je variací garnýže Vela doplněné o výraznější prostřední linii. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Výška krycího prkna: 10cm Barva: bílá, surová, světlá, světlý dub, třešeň, tmavá, mahagon Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Hero

garnýž hero

Vážně působící garnýž Hero je vhodná pro kanceláře a v tmavé barvě i pro místnosti se starožitným nábytkem. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Výška krycího prkna: 10 cm Barva: bílá, světlý dub, tmavá Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Bambi

garnýž bambi

Jednoduchá úzká garnýž Bambi čtvercového oblého profilu se hodí pro obývací místnosti a pokoje. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Barva: bílá, surová, světlá, třešeň, tmavá Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Garnýž Umbri

Garnýž Umbri z kulatiny je základem každého moderního pokoje. Vyrábíme přesně na objednanou míru, v délce až do 5 m v jednom kuse. Materiál: dřevo, kolejnička dřevotříska se zafrézovanou plastovou kolejničkou Barva: bílá, surová, světlá, třešeň, tmavá Provedení: jedno, dvoj a trojkolejnička Balení: s jezdci, držáky a montážním materiálem. Možno vybavit systémem MARATHON nebo FLIX.

Autor článku: R.Marek (ředitel Praktic)

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi