CZ DE IT
23. 3. 2014

Kolekce Exclusive s prvními novinkami pro letošní rok

Závěs Lente 170 Efektní double závěs se vzorem tvořeným plastickou výšivkou. Plocha bez výšivky je jemně plisovaná a díky dvojí vrstvě materiálu působí nadýchaně. Není vhodný na římské rolety a panely.

exclusive safira 265   exclusive wende 287  

Záclona Safira 265 Organza s vypalovaným vzorem, tvořícím průhledné pravidelné vodorovné pruhy. Použitelná spíše jako jemný závěs. Spodní okraj s olůvkem.

Záclona Wende 287 Poloprůhledná záclona s vyšívaným vodorovně umístěným vzorem ve dvou odstínech. Působí jako přírodní materiál, vhodná i jako jemný závěs. Spodní okraj s olůvkem.

exclusive raya 141   exclusive donna 172 

Záclona Raya 141 Splývavá záclona s výraznou strukturou a pravidelnými pruhy vždy ve třech jemně tónovaných odstínech. Působí jako přírodní materiál, je více krycí. Spodní okraj s olůvkem.

Závěs Donna 172 Jednobarevný závěs s výraznou hrubší strukturou, tvořenou odlišně silnými vlákny s jemným nádechem lesku.  

exclusive feline 104   exclusive liana 253

Záclona Feline 104 Voil s bohatým potiskem v tlumených odstínech, které vyniknou při průsvitu. Vzor vynikne hlavně na větších plochách nebo na římských roletách. Spodní okraj s olůvkem.

Závěs Liana 253  Efektní, jemně lesklý poloprůhledný závěs s výraznou plastickou strukturou. Těžší, krásně splývavý. Spodní okraj s olůvkem.

exclusive flax deluxe 179   exclusive itaca 154  

Záclona Flax deluxe 179 Nádherně splývavá poloprůhledná záclona s výraznou hrubší strukturou, díky níž působí jako přírodní materiál. Na omak hrubší. Spodní okraj s olůvkem.

Záclona Ikata 154 Poloprůhledná záclona s výraznější strukturou, díky níž působí jako přírodní materiál. Jemný vzor je vyšitý lesklými nitkami ve třech odstínech. Spodní okraj s olůvkem.

exclusive batica 157   exclusive waterlily 128  

Závěs Batica 157 Zajímavý závěs s neobvyklým nepravidelným potiskem. Méně poddajný, použitelný i na potahy. Kombinace k zácloně Waterlily 129.

Záclona Waterlily 129 Barevný voil s nepravidelným designem od šedého odstínu přes fialovou až ke světle fialové v horním okraji. Spodní okraj s olůvkem. Kombinace závěsu Batica 157.

Všechny nabízené materiály této kolekce si můžete prohlédnout a objednat na Záclony a závěsy kolekce EXCLUSIVE (metráž, videa)

Autor článku: redakce Zaclona 

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi