CZ DE IT
19. 5. 2013

Květinový design pro rozjasnění interieru

Původní dekorace oken byly plně funkční a velmi zachovalé, ale naše klientka se rozhodla pro kompletní obměnu a to velmi razantní. Celý byt nyní oživují výrazné květinové designy.

Obývací pokoj

realizace iva 7   realizace iva 8

Závěs Hayley 180, imitace hedvábí s moderním květinovým potiskem, je součástí kolekce Exclusive 2013. Dekorativní závěsy s délkou k podlaze jsou ozdobou obývacího pokoje během dne, kdy volně splývají podél okna i večer, kdy jejich vzor po roztažení ještě více vynikne. Materiál naše designerka použila i na povlaky polštářů na pohovce. Jemné záclony z voilu 5331 sahají cca do poloviny výšky okna a ponechávají tak volný prostor pro pokojové květiny na parapetu. Celá dekorace je instalována na původní záclonové tyči s U-kolejničkou.

Kuchyně

realizace iva 5   realizace iva 6

Ze stejného závěsu je zhotovena římská roleta pro zastínění okna v přilehlé kuchyni, kde tento typ stínění velmi praktický a vzhledem k použitému materiálu samozřejmě i velmi dekorativní. Na hladké ploše zajímavý květinový design ještě více vyniká. Římskou roletu doplňuje stejná záclonka jako v obývacím pokoji.

Ložnice

realizace iva 3   realizace iva 4

Ložnice je s novou dekorací pojata vysloveně v romantickém duchu. Základem je jemná organza s výrazným potiskem růží Bering Petalos, která vytváří kombinaci k závěsům Medit Petalos a Cantabrico Petalos. Všechny materiály jsou součástí barevné kolekce Creative. Na závěsy designerka navrhla jednu z kombinací - závěs s potiskem něžných okvětních plátků Medit Petalos B1. Nestárnoucí design růží se opakuje i na závěsu Medit Petalos C a Cantabrico Petalos, což je na omak tužší závěs ve výhodné šíři 280 cm a je svou plastickou strukturou předurčen na dekorativní přehozy na lůžko.

Koupelna

realizace iva 1   realizace iva 2

Koupelnu nová římská roleta krásně rozjasnila a oživila. Barevné obrysy květin na bílém podkladu patří mezi letošní novinky kolekce Exclusive pod názvem Rosanne 171. Roleta je namontována do stropu nad oknem a ponechává tak volný prostor v hlubokém okenním výklenku. Pro zastínění oken v koupelnách se právě římské rolety často využívají, neboť nenarušují obklady stěn a pro každodenní provoz jsou samozřejmě praktičtější.

Autor článku: redakce Zaclona

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi