CZ DE IT
15. 2. 2014

Luxus v každém detailu

Opravdu krásná kuchyň s frézovanými a lakovanými  dvířky ve vysokém lesku ozdobená skleněnými úchytkami. Natažené bílé stropy a stěny – benátský štuk v moderním provedení. Stylové prvky tvořící propojení mezi klasikou a modernou. To vše dodává interieru nezapomenutelný vzhled.

římská roleta s korálky 2   římská roleta s korálky 3

Součástí realizace je i zastínění oken, kde jsou instalovány vždy dvě samostatně ovládané římské rolety. Blíže k oknu jsou rolety z bílého voilu, které překrývají rolety z jemného závěsu. Jejich vyjímečnost spočívá v dekorativním spodním okraji ozdobeném lemovkou s korálky.

Kompletní realizaci provedla společnost NatAlex 2+2, jejíž projektantka a bytová designerka Natálie Rudenko patří mezi členy CzechDecoTeamu.

"Společnost NatAlex 2+2 vznikla v roce 2000 a od té doby jen rozšiřujeme svoje služby. Ke kompletním renovacím jsme před  3 lety jsme předali výrobu nábytků, dekoraci oken a služby bytového designéra. Za svou existenci jsme získali velké množství zkušeností a nápadů, pracujeme z mnoha materiály a ovládáme různé techniky, neustale sledujeme nové trendy a proto vyhovíme velkému okruhu zákazníků.

Individualita – to není jen slovo – je to touha vyniknout na pozadí mas, touha po sebevyjádření. Každý z nás se snaží být jiný ve svém stylu. Pohodlný interier na míru - to není luxus, ale jen touha bydlet v harmonii podle svých představ. "

www.natalexinteriery.cz

logo czechdecoteam malé

Autor článku: redakce Zaclona

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi