CZ DE IT
28. 4. 2010

Nabídka kalkulačních programů pro střešní okna Velux

Společnost VELUX ve spolupráci se¨portálem www.Dointerieru.cz přichází v sortimentu rolet a žaluzií s novým designem, za kterým se skrývá víc, než jen viditelná změna krycí lišty a vodicích lišt. Doplňky mohou být snadno namontovány i na již dříve zakoupená střešní okna VELUX.

Vylepšený design, konkrétně tenké estetické lišty a nenápadná horní krycí lišta působí příjemně a zároveň nezmenšují prosklenou plochu okna. Několik zásadních konstrukčních změn přineslo další vylepšení vlastností rolet a žaluzií VELUX, včetně jednoduchého a tichého ovládání. Jedinečný systém Pick&Click! zaručuje, že montáž trvá jen pár minut. 

 Na každém okně VELUX je na rámu štítek s kódem okna, které charakterizuje jeho velikost. Nemusíte tedy nic měřit, při objednávání stačí zadat správný kód.

lamelová žaluzie velux

Lamelová žaluzie Velux  

Lamelová žaluzie VELUX se ovládá pomocí spodní lišty a posuvného jezdce. Lamely je možno naklápět bez problémů v jakémkoliv sklonu střechy, mohou být nastavovány i při otevřeném okně.Žaluzii je možno posouvat spodní lištou a lamely naklápět pomocí posuvného jezdce. Jezdec může být umístěn v jakékoliv výšce na postranní liště žaluzie.Hliníkové lamely jsou 35 mm široké a mohou být naklápěny v rozsahu 180° a tak zajišťují optimální kontrolu přicházejícího světla.

Plisovaná a dvojitě plisovaná roleta Velux

Dokonalá volba pro moderní interiér s citlivou regulací světla a stínu. Pomocí plisované rolety si pustíte do místnosti právě tolik světla, kolik potřebujete. Díky novému designu postranních vodících lišt můžete lehce nastavit roletu v jakékoli pozici na okně. Roleta se ovládá pomocí dvou ovládacích lišt - v horní a spodní části, což umožňuje nastavení rolety v libovolné pozici. Plisovaná roleta je vyrobená z materiálu odolávajícímu nečistotám. Roleta si zachová tvar záhybů bez ohledu na to, jak často je používaná. Můžete si vybrat buď jednoduše plisovanou nebo dvojitě plisovanou roletu. Při dvojitém plisování nejsou viditelná vodící lanka rolety.

Zastiňovací roleta Velux

Jednoduché a účinné stínění, které dodá styl každé místnosti. Široký výběr barev a vzorů. Zastiňovací rolety umožňují snadné zachycení v různých polohách okna a jsou vyrobeny z tkaniny odolné proti zašpinění. Tyto rolety můžete zakoupit v následujících variantách: s manuálním ovládáním a bočními lištami, umožňujícími stažení do kterékoli polohy (RFL). S manuálním ovládáním a možností stažení do přednastavených pozic pomocí háčků (RHL). S dálkovým ovládáním na solární pohon - bez nutnosti zapojení do elektrické sítě (RSL). S elektrickým ovládáním (RML).

Kombinovaná roleta Velux 

Kombinace zcela zatemňující a doplňkové plisované rolety

Zcela zatemňující roleta Velux

Je ideálním řešením pro úplné zatemnění nebo jen pro utlumení ostrého letního slunce. Je dostupná v široké paletě barev a vzorů. Zcela zatemňující rolety jsou vyrobeny z polyesteru odolného proti znečištění, ze zadní strany potaženého speciálním hliníkovým povrchem, který odráží teplo. Tím v létě odráží nechtěné teplo zvenčí, v zimě teplo naopak zadržuje v místnosti. Roleta díky bočním lištám neumožňuje pronikání světla ani po stranách. Tyto rolety mohou být zakoupeny ve třech variantách: S manuálním ovládáním (DKL) s elektrickým ovládáním (DML) s ovládáním na solární pohon - bez nutnosti připojovat do elektrické sítě (DSL)

Doplňující sortiment

Na všechna okna Velux je možné instalovat sítě proti hmyzu, venkovní markýzy a předokenní rolety.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi