CZ DE IT
11. 5. 2013

Náš garantovaný sklad - Vaše jistota

Tlačí Vás čas? Potřebujete rychle vyřešit realizaci zastínění oken? Pomoc je nablízku, stačí využít náš tzv.garantovaný sklad.

Garantovaný sklad obsahuje vybrané záclony a závěsy, které neustále držíme skladem v množství 2 rolí, tj.cca 60m. Pokud budete na své realizace potřebovat jistotu rychlé dodávky, je tento sklad přesně pro Vás. Materiály v garantovaném skladu umožňují řadu kombinací, neboť při výběru bylo přihlíženo na pokrytí nabídky záclon a závěsů jednobarevných i se vzorem.

Jako malou ukázku jsme vytvořili jednoduché a samozřejmě rychlé vyřešení zastínění oken fiktivního, ale běžného bytu s okny v ložnici, dětském pokoji, obývacím pokoji a pracovně. V každé místnosti jsme použili odlišné materiály a podle možností i odlišný typ zastínění.

LOŽNICE

Bohatě nařasená jemná záclona společně se závěsy s nevtíravým designem

garant - záclona mušelín lesa

Záclona Mušelín LESA

Nádherně jemná a splývavá mušelínová záclona, velmi příjemná i na dotek. Svou jednoduchou nenápadnou strukturou působí malinko jako přírodní materiál. Pro svou jemnost není vhodná na římské rolety a panely japonských posuvných stěn. Spodní okraj s olůvkem.

V garantovaném skladu všechny barvy - 01,10,20 a 52.

 

garant - závěs carrara

Závěs Carrara 

Závěs se zajímavou strukturou, kde plastický vzor vizuálně i na omak působí jako jemně plisovaný. Příjemný a velmi oblíbený závěs v dobře využitelných odstínech, velice hezky působí v kombinaci se závěsy i na dekorativních polštářích.

V garantovaném skladu barvy 50,51 a 55. 

 

DĚTSKÝ POKOJ

Římské rolety s vodorovnými pruhy a nařasené závěsy pro zatemnění

garant - záclona 50291

Záclona 50291

Široké lesklé vytkávané pruhy a jemné žinylkové proužky v několika odstínech na podkladu z bílého voilu. Vzor krásně vynikne hlavně na římských roletách a panelech. Dodávána v šíři 150 cm, tzn.bez olůvka ve spodním okraji.

V garantovaném skladu všechny barvy - 16,40,50 a 59.

 

garant - závěs souple 551

Závěs Souple 551

Dimout kolekce Styltex basic v široké škále barev. V tmavých barvách zajišťuje zatemnění jako blackout z 90%, ve světlých barvách blackout ze 70%. Příjemně splývavý a poddajný.

V garantovaném skladu všech 15 barev.

 

OBÝVACÍ POKOJ

Průhledné římské rolety doplněné výraznými dekorativními závěsy a polštáři

garant - záclona 9556

Záclona 9556

Elegantní záclona žoržetového vzhledu. Působí velmi zajímavě, navíc je poněkud těžší a díky tomu je krásně splývavá, což je výhodné při bohatém nařasení i při použití na římské rolety. Spodní okraj s olůvkem.

V garantovaném skladu všechny barvy - 10 bílá a 20 smetanová.

 

garant - závěs calabrien

Závěs Calais

Dekorativní taft s širokými jednobarevnými pruhy ve dvou odstínech a s ornamentálním vzorem. Kombinace k závěsu Calabrien a Trient, které jsou rovněž v nejžádanějších barvách v nabídce garantovaného skladu.

V garantovaném skladu barvy 04,13,23,47,52,54.

 

PRACOVNA

Japonská posuvná stěna s kombinací záclonových a závěsových panelů

garant - záclona 50272

Záclona 50272

Velmi zajímavá a efektní záclona, jejíž neobvyklý design vytváří dojem jemně plastické aplikace. Upoutá pozornost jako klasická nařasená záclona, ale ještě více vynikne při použití na římské rolety a panely japonských posuvných stěn. Spodní okraj s olůvkem.

V garantovaném skladu barva 10 bílá.

 

garant - závěs mozart

Závěs Mozart

Splývavý jednobarevný závěs s nádechem lesku a odlišnou lícovou a rubovou stranou, což je výhodou při vytváření dekorativních kombinací jednotlivých odstínů.

V garantovaném skladu barvy 307,402,473,507,609,670,700, 701, 707,770, 777,780,800,980.

 

Další varianty si jistě po prohlédnutí nabídky záclon a závěsů kliknutím na Garantovaný sklad vytvoříte hravě sami.

Závěrem dovolte upozornění na oblíbený jednobarevný voil Lin 5331 v nestandartních  výškách 360 cm a 420 cm. Ve výšce 360 cm je dodávána barva 10,15,20 a ve výšce 420 cm barva 10 a 20. Ve všech uvedených výškách je spodní okraj s olůvkem.

Autor článku: redakce Zaclona

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi