CZ DE IT
16. 4. 2015

Nové funkce připravovaného portálu společnosti STYLTEX

Rok programování se již blíží do svého finále a již brzy Vám umožníme začít využívat náš zcela nový portál pro nákup bytového textilu a stínění oken. Rozhodli jsme se Vám trochu poodhalit, na co se můžete těšit.

 

Modul eshop:

V této sekci nabídneme poprvé možnost filtrovat si veškeré zboží nejen podle ceny za běžný metr (u stínění za metr čtvereční), ale i podle různých filtrů, které Vám usnadní orientaci v šíři nabídky, kterou máme v úmyslu našim klientům prezentovat. Naprostá většina nabízeného zboží bude mít v sobě integrované konfigurátory pro stanovení přesné ceny výrobku na míru.

Modul inspirace:

Rozsáhlá galerie katalogových interiérů, kde si budete moci přímo s fotografie objednat prezentované zboží, nebo se o něm dozvědět víc přechodem do jeho detailu.

Modul reference:

Naše galerie realizací čítající přes 7500 fotografií, kde se budete moci nejen inspirovat, ale uvidíte, která naše designérka danou realizaci řešila a budete mít možnost si prohlédnout i ostatní její práce a následně si jí třeba objednat pro svůj interiér.

Modul 3D:

V tomto úžasném modulu budete mít možnost vložit fotografii Vašeho interiéru, nebo vizualizaci od Vašeho architekta a vyzkoušet si, jak by vypadalo naše stínění na Vašem okně.

Modul blok:

Články z tohoto internetového časopisu je vhodné mít přímo na očích, rádi informujeme naše zákazníky o tom, co je nového a jak pracujeme. Díky tomuto modulu budete mít vše na jednom místě.

FOTO (Banysmedia, Styltex)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi