CZ DE IT
16. 10. 2012

Pojďte si s námi objednat japonskou stěnu on-line

Právě jste se rozhodli, že domů nutně potřebujete japonskou stěnu, kterou jste viděli u souseda nebo někde na internetu. Bydlíte na malé vesnici a popravdě moc netušíte, co všechno pro takovou japonskou stěnu potřebujete. Jste tedy na úplném začátku:

V prvé řadě se budete chtít o japonských stěnách něco dozvědět a tak navštívíte různé web, kde se dozvíte, že japonská stěna se skládá z profilu, záclony (nebo závěsu), těžítek a horních jezdců. Vše je jasné až do chvíle, kdy si uvědomíte, že vůbec netušíte, jak široké by měly být jednotlivé panely a kolik by jich vlastně mělo být. A vlastně ani netušíte, kolik by taková japonská stěna stála na vaše okno, které má kolem sebe prostor o rozměrech 240 x 220 cm.

Dekorační látka určuje cenu!

záclona corality 01_zelenohnedaDříve nebo později zjistíte, že nejdůležitějším komponentem japonské stěny je dekorační látka, ze které jsou ušité panely. Otevřete si tedy portál www.styltex.cz a po dlouhém hledání se zamilujete například do záclony Corality v zelenohnědém provedení.

Otevřete si detail výrobku a zjistíte nejen potřebné informace o dané zácloně, ale navíc ke svému překvapení si budete moci prohlédnout instruktážní video chování této záclony s ukázkou její průhlednosti a detailů vzoru.

 

detail výrobku

Sice vám cena trochu vyrazila dech, ale látka se vám líbí a tak se rozhodnete, že by bylo příjemné vědět, kolik by taková japonská stěna mohla stát. 

Využijete tedy příležitosti a "kliknete" na odkaz "Ušít jako japonskou stěnu." 

Otevře se Vám portál www.dointerieru.cz s šicím programem pro japonské stěny s vámi zvolenou látkou Corality. Na nic nečekáte a zadáte do šířky rozměr 240cm a do výšky 220cm. Pak přesně podle návodu, který vidíte po levé ruce zakliknete vše, co si program žádá - orientaci ovládání, způsob montáže - například na stěnu, atp...

Když máte vše zadáno, což Vám zabere tak maximálně dvě minuty, ukáže se Vám konečně cenová nabídka.

 

Nabídnutá cena pro 2 panely:

profil 2,4 m 3472,8 Kč
spotřeba materiálu 4,6 m 2880 Kč
cena šití 328,8 Kč

do jedné šíře se vejde jeden panel

Cena [s DPH] 6682

 

virtuální program pro japonské stěny na dointerieru.czZ kalkulace zřetelně vidíte, kolik vás celá japonská stěna bude stát, z kolika se bude skládat komponentů a za jakou cenu si jí můžete pořídit.

Vše je jasné, jen vám to nedá a začnete si s kalkulátorem trochu "hrát". Začnete si volit jiné typy řazení panelů, jiný počet drážek kolejničky a najednou zjistíte, že se Vám mění nejen cena, ale hlavně počet a šíře panelů. Tak si kliknete na technický popis a potom na další odkaz: Jak objednat. A tam se dočtete, že by panel japonské stěny měl být široký od 60 cm do maximálně 120 cm. Po dvou-třech kliknutí zjistíte, že pro vaše rozměry odpovídá počet 4 panelů šířce 63 cm na panel. 

Nabídnutá cena pro 4 panely:

profil 2,4 m 3853,2 Kč
spotřeba materiálu 4,6 m 2880 Kč
cena šití 544,8 Kč

do jedné šíře se vejdou dva panely

Cena [s DPH] 7278

 

japonská stěna na dointerieru.czA protože i obrázek japonské stěny se čtyřmi panely vám připadá z vašeho pohledu ten správný a cena se zase tak moc nezměnila, nebrání vám nic k tomu, celou japonskou stěnu objednat.

Zajímavost:

Všimněte si, že obě cenové varianty mají totožnou spotřebu materiálu. Náš program totiž umí zohlednit, jeslti lze ze šíře materiálu ušít jeden, nebo dva panely. Tím se zásadně snižují náklady na celý výrobek.

Závěr:

Po objednání vám přijde domů zálohová faktura a vzorek záclony Corality. Pokud se i u vás doma bude záclona líbit tak, jako se jevila na monitoru počítače, stačí jen fakturu uhradit a cca dva týdny počkat. Kalkulátory na www.dointerieru.cz využívají nejen naši zaměstnanci, ale i celá síť našich odběratelů v ČR.

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi