CZ DE IT
2. 11. 2013

Potřebujete rychle a jednoduše vyřešit zavěšení záclon a závěsů?

Pak mohou být hliníkové dvojkolejničky tím pravým řešením! V přehledu naší nabídky se prokliknutím názvů jednotlivých profilů přenesete do jejich přehledného kalkulátoru ceny.

Hliníková kolejnička AL363

hliníková kolejnička al363

Objektová dvojkolejnička, kterou lze osadit nasazovacím systémem marathon. Maximální délka je 6 m, šířka profilu je 55,4 mm, výška 12 mm. Komplet obsahuje profil , koncové nastavovače, jezdce, a montážní materiál (neobsahuje zámky marathon - ty je nutné přiobjednat zvlášť).

 

 

Hliníková kolejnička Twinx 1/2

 

hliníková kolejnička twinx

Kolejničky Twinx jsou hliníkové profily, které ale spadají do kategorie kolejnic, protože se jedná o vícedrážkové systémy. Jejich absolutní inovace jsou hned dvojího typu: Výška kolejniček je neuvěřitelných 7 mm (Což je o polovinu méně, než doposud nejužší kolejničkový profil H7300 od Styltexu). Kolejnička je vyrobena tak, že tvoří dvojkombinaci mono – duo kolejničky, trio – quatro kolejničky (tři a čtyři drážky umožňují tento systém použít jako japonskou stěnu a to prakticky do šíře odpovídající použití 8 panelům). Kolejničky se montují pouze do stropu a věší se pomocí provrtání skrz. Nosnost kolejnice je 2 kg/bm. Profily jsou skladem v délkách 6m. Kolejničky jsou dodávány včetně jezdců a koncovek.

Hliníková dvojkolejnička AL393

 

hliníková dvojkolejnička al393

Hliníková dvojkolejnička AL393 pro ruční posun je určená pro stropní montáž. Šířka profilu je 55,6mm, výška 15mm. Montáž se provádí prošroubováním ve střední části. Maximální délka profilu je 6m

Hliníková kolejnička AL310-duo

 

hliníková kolejnička al310 - duo

Moderní hliníková kolejnička v provedení DUO, která vyniká svým designem. Nemusí být schovaná pod zavěšenou látkou a při montáži na stěnu je dodávána se zdařile zpracovanými stěnovými držáky. Ty podtrhují celkový dojem. Se stropními držáky možná montáž i na strop.  Maximální délka v jednom kuse je 6m. Šířka profilu je 22 m, výška 17 mm.

Hliníková kolejnička AL325

 

objektová dvojkolejnička al325

Objektová dvojkolejnička AL325 je určená do zástavby přímo do stropu místnosti. Společně s dodávanými držáky je ideální pro montáž do kazetových stropů. Pro tento systém lze použít systém Marathon. Maximální délka profilu je 6m, šířka profilu je 50 mm, spodní šířka 73 mm, výška profilu je 14 mm. Kolejničku lze zakoupit s jedním nebo dvěma krycími čely, které umožňují vytvořit "truhlík" ve kterém je možné ukrýt i vedení.

Hliníková kolejnička AL094

 

hliníková kolejnička al094

 

ALU dvojkolejnička s krycím čelem. Z obou stran je možné kolejničku osadit bočnicemi. Kolejnička je především pro stropní montáž. Počet standardně dodávaných stropních držáků dle délky: do 150 cm 2ks / nad 151cm 3ks / nad 250cm 4ks / nad 400cm 6ks. Jezdce dodáváme po 10cm. Maximální délka 6m.

Komplet obsahuje profil s lemem, koncové nastavovače, jezdce, stropní držáky a montážní materiál. 

 

Hliníková kolejnička AL092

 

hliníková kolejnička al092

Hliníková kolejnička AL 092. Kolejnička je především pro stropní montáž. Jezdce dodáváme po 10cm. Maximální délka 6m. Komplet obsahuje profil , koncové nastavovače, jezdce, a montážní materiál.

Hliníková kolejnička AL360

 

hliníková kolejnička al360

Objektová dvojkolejnička s širší roztečí mezi drážkami. Maximální délka je 6 m, šířka profilu je 64 mm, výška 12,3 mm. Komplet obsahuje profil , koncové nastavovače, jezdce AL2503, a montážní materiál (Jezdci jsou standardně po 10 cm).

Autor článku: redakce Záclona 

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi