CZ DE IT
5. 3. 2015

Přeměna designu studia STYLTEX konečně dokončena!

Téměř přesně před rokem jsme se ve STYLTEXU rozhodli svěřit naše logo a celý korporátní design profesionální agentuře a vůbec toho nelitujeme.


Celých dvacet let jsme byli zvyklí, vytvářet si vlastní podobu loga, vzhled webových stránek a design vizitek. Proto pro nás nebylo jednoduché, od této „tradice“ ustoupit a obrátit se na odborníky, kteří běžně pracují s nadnárodními korporacemi.

Naše obava byla ale brzy rozptýlena a tak jsme zadali nejdřív změnu našeho loga. Následovala volba papíru pro vizitky, nový přístup k našemu webu, který spustíme do několika dní a nakonec došlo i na změnu vývěsných štítů našeho pražského studia.

Proměna naší společnosti nebyla jen v tom, jak se prezentuje, ale i v tom, jak se chová ke svým zákazníkům. V našem studiu obsluhují výhradně designérky s odbornými zkušenostmi z realizací u klientů a nabídka dobré kávy je samozřejmostí pro klienta, který si u nás objedná dekorace pro celý dům za desítky tisíc, stejně, jako pro mladý pár, který si přišel pro nejlevnější kolejničku na okno svého prvního bytu.

Jak nás vnímá veřejnost a zákazníci vidíme z početního nárůstu jejích zakázek a nutnosti přijímat nové designérky. To je nejlepším ukazatelem, že jdeme správnou cestou.

 

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi