CZ DE IT
12. 2. 2012

Realizace naplněná záclonami

Jistě s námi budete souhlasit, že nabídka záclon v nejrůznějších odstínech a designech je takřka nepřeberná a pro někoho i nepřehledná. Ale právě záclony vám mohou ve spolupráci s odborníkem lehce vyřešit zastínění oken v celém domě či bytě.

Obývací pokoj

p161211_17.24.jpg   p161211_17.24_[01].jpg

Široké francouzské okno v obývacím pokoji zabírá skoro celou stěnu. Na jeho zastínění navrhla naše designerka kombinaci výrazného závěsného systému - kolejnice Square line v nerez provedení, a velmi jemné crashované organzy s výšivkou a poetickým názvem Valentino crash, jejíž spodní okraj je zakončen drobnými vyšívanými obloučky. Tato záclona má nespornou výhodu ve své velice příjemné údržbě, jelikož se vzhledem ke crashované úpravě nesmí žehlit! Společně s hranatou nerezovou kolejnicí vytváří v obývacím pokoji jednoduchou a moderní dekoraci.

Ložnice

p161211_17.25_[01].jpg   p161211_17.25.jpg

Další pokoj disponuje kromě prosklených dveří i malým oknem, jehož parapet je využíván k umístění drobných dekorací a proto není žádoucí celé okno, na rozdíl od dveří, překrývat. Zde tedy nastala ta správná chvíle pro osvědčené řešení - s použitím stejné záclony vytvořit dva odlišné typy zastínění. Nad dveře byla namontována bílá hliníková kolejnice H7300, na níž je instalována nařasená záclona a okno podle potřeby více či méně stíní římská roleta s řetízkovým ovládáním. A název záclony? Veluto,organza s vodorovnými žinylkovými proužky, barva béžová.

Dětské pokoje

p161211_17.24_[02].jpg   p161211_17.47_[01].jpg

Oba dětské pokoje prosvětlují dvě menší okna, oba pokoje mají po dokončení realizace stejné římské rolety z bílého voilu s barevnými kostičkami. Rozdíl je pouze v barvě vzoru - pokoj syna oživují kostičky v kombinaci modré a zelené barvy, u malé holčičky jsou to barvy růžová spolu se zelenou. Bílá voilová záclona s kostičkami několika barevných kombinacích je součástí naší nabídky pod označením 9513. Do dětských pokojů jsou římské rolety velmi praktické, neboť ponechávají dostatek prostoru jak na okenních parapetech, tak i na stěnách vedle oken, kam si děti rády umisťují obrázky nebo fotografie.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Ivana Štrejlová (Praha)

Ráda hledám řešení tam, kde jiní říkají, že to nelze.

služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi