CZ DE IT
31. 1. 2020

Římské rolety v dokonalém souladu se zařízením interieru

Také se vám stává, že se zadíváte na své záclony nebo závěsy a přemýšlíte, co s nimi? Občas si dokonce o změnu řekne sám interier.

 

Po demontáži původních tyčí s bílými závěsy se podkrovní prostor uvolnil a vynikl jeho atypický tvar. Nové zastínění oken - římské rolety, svým provedením interier obývacího pokoje vhodně doplňuje. Naši klienti oceňují i volně přístupné okenní parapety, kde mnohem lépe vyniknou plánované dekorace a pokojové květiny.

Římské rolety s řetízkovým ovládáním jsou namontovány v optimální výšce nad okny, poskytující dostatek prostoru pro jejich bezpečné vyskládání mimo okenní křídla. Umístění ve větší výšce by zbytečně zvýrazňovalo rozdílné hloubky stropních trámů. Jako vhodný materiál jsem doporučila závěs Dunes 361 kolekce Exclusive. Jednobarevný závěs s výraznou hrubší vazbou působí jako přírodní materiál, což odpovídá charakteru vybavení interieru. Jeho výhodou je výška 295 cm, umožňující šití římských rolet vcelku, tj.bez nastavování šíří.

Naši klienti byli po dokončení realizace mile překvapeni, jak tvar a barva okenní dekorace může interier proměnit a doladit.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi