CZ DE IT
11. 10. 2014

Součástí nového portálu o záclonách a stínění oken STYLTEX.cz bude i sekce Inspirace

Již více jak 6 měsíců programuje společnost STYLTEX zcela revoluční webové stránky. Nový portál za několik stovek tisíc bude nabízet nejmodernější funkce k usnadnění prodeje rolet, žaluzií, záclon, závěsů a všech druhů doplňků. Jedním z nejefektivnějších modulů bude sekce INSPIRACE.

 

Společnost STYLTEX vždy přináší na trh novinky jak v podobě nabídky materiálů, tak i v podobě způsobů prodeje. Díky tomu stále drží náskok před konkurencí. Koncem října bude největší změnou proměna tradičního eshopu STYLTEX.cz v interetový portál s širokou nabídkou nejmodernějších modulů. Jedním z nich bude modul pro Inspiraci.

Modul INSPIRACE

Jednoduše nabídneme propojení klasického eshopu se samostatným katalogem studiových fotografií našich dodavatelů. Výsledkem bude rozsáhlá databáze fotografií členěná podle jednotlivých oblastí - záclony a závěsy, ložní sortiment, tapety a dekorace stěn atp. Návštěvník našeho portálu tak bude mít možnost nechávat na sebe působit desítky a stovky špičkově aranžovaných interiérů a přitom v každém okamžiku bude schopen se dozvědět podrobné informaco o prezentovaných výrobcích včetně jejich cen.

Možnost propojit klasický eshop s prodejem napřímo z profesionálních fotografií, určitě napomůže klientům s rozhodováním, jak lze vzájemně kombinovat jednotlivé druhy sortimentu. Použití tohoto modulu v připravovaném rozsahu nemá v ČR obdoby. V oblasti čistě dekorací a stínění oken bude tento modul použit poprvé.

Na co se můžete těšit:

Společnost STYLTEX spustila svůj první eshop v roce 2003. Nebyla první na našem trhu, ale stále přinášela nové trendy do internetové prezentace a neustále v pravidelných obměnách svůj eshop měnila. Vždy se ale jednalo o změnu, která se programovala na konstrukci a databázi před 10 lety. Nový portál, který nyní spěje ke svému spuštění bude patřit co do technologie k tomu nejmodernějšímu, co lze ve světě internetu nabídnout a bude postaven na zcela novém základě. Nic ze starého Styltexu, kromě fotografií zboží nebude využito.

FOTO (PT, STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi