CZ DE IT
24. 6. 2014

Spustili jsme nový design časopisu Zaclona.cz

Vážení čtenáři, když se v roce 2007 spouštěl tento internetový časopis, neměli jsme žádné přesné představy, jakým směrem se vydat.

 

Na začátku šlo především o seznámení veřejnosti s naší prací. Většina oborových časopisů o bydlení se dekoracím oken (záclonám, roletám, žaluziím) věnuje jen okrajově a články píší převážně novináři, kteří našemu sortimentu příliš nerozumí.

Idea tedy byla poměrně jasná. Odborný časopis psaný odborníky. V roce 2008, tedy jen rok po spuštění, jsme spíše ze zvědavosti, než s nějakým hlubším záměrem, spustili německou verzi: Heimtex-ideen.de. Prakticky se jednalo o přeloženou verzi českého originálu - Zaclona.cz.

V té době jsme si ale neuvědomili, že spuštěním německé verze jsme s naší společností STYLTEX, poprvé „nakoukli“ za hranice. A naše překvapení bylo o to větší, když nám došlo, že náš odborný časopis byl svého druhu prvním nejen v Česku, ale i v Německu.

Nová verze časopisu Zaclona.cz

Prakticky přesně sedm let po napsání prvního článku s názvem: „Na co si dát pozor u záclon“ jsme se rozhodli náš časopis přizpůsobit nejmodernějším trendům a nově Vám nabídnout nejen články o stínění a dekoracích oken v novém moderním designu, který je plně responzivní pro mobilní zařízení, ale také pod každým článkem ukázat specialistu – designéra, odborníka, který daný článek připravoval. Domníváme se, že uvítáte, když si u nás budete moci vybrat specialistu pro řešení záclon a rolet ve Vašem interiéru tak, že si prohlédnete jeho práci a přečtete si jeho názory.

Jediný na světě:

V roce 2007 jsme byli prvním odborným časopisem o stínění oken v ČR, v roce 2008 v Německu, v roce 2009 na Slovensku. Nyní po sedmi letech jsme se rozhodli tuto naší konkurenční výhodu uchopit pevně do rukou a spustit tento rok i anglickou verzi DECOPARADE.com. Náš časopis se tímto stane jediným celosvětovým časopisem zaměřeným na zastínění a dekorace oken a tentokrát již víme přesně, co je naším cílem:

Informovat naše čtenáře o novinkách z našeho oboru v celosvětovém měřítku a přesvědčit Vás, že pro zastínění oken si máte objednat naše specialisty.

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi