CZ DE IT
26. 1. 2013

Trevira trendy v bydlení 2013 / 2014

Touha cítit se dobře se shoduje s přáním vlastní prezentace. Domov je nejpřitažlivější pro ty, kdo v něm žijí a jeho rukopis je pro jeho obyvatele jedinečný.

Don´t call it black!

Tmavé energie dominují univerzu. Nadpřirozené a galaktické jako surrealistická pohádka jsou nikým neuchopitelné. Světelné paprsky vzdálených galaxií se  třpytí – kdo rozpozná pátý element?

trevira trendy 2013 

Barvy

Mysticky se prezentují černá, lilková, fialová a temně hnědá. Bronzová, perleťově šedá a stříbrná se přidávají a doplňují makulinní téma o romantické mrknutí oka.

Dezény / látky

Látky vyzařují dominanci a sílu rovnoměrně optikou a haptikou. Architektonická přísnost je představena v tkaných strukturách nebo potisky. Lesklé povrchy s lurexovými efekty tu stojí oproti sametovým a brokátovým tkaninám. Jako dekorativní element zde přichází krajka.   

Don´t think twice!

Film se začíná odvíjet v hlavě nečekaně intenzivně. Impresse chladně a mužsky zrychlují puls. Fasády zrcadlí realitu, která je technická, jasná a přece nedotknutelná. Vše v 3D!

trevira trendy 2013

Barvy

Barevné spektrum se rozpíná od chladné zelenomodré přes tmavě smaragdovou až ke kobaltově zelené. Ve spojení s královsky modrou, ultra námořnickou a středně modrou vzniká napínavý celkový obraz. Světle šedá se zde postará o nutnou neutralitu.

Dezény / látky

Látky působí nadevše čistě a jsou díky jejich technických kvalit daleko vzdálené opulence. Zdrženlivé dezény ponechávají foliovým leskům, vrchním vrstvám a lakovaným optikám prostor pro napínavé třídimenzionální efekty.

Don´t stay alone!

Zdroj síly příroda: přicházení a odcházení, stálá změna – někdy příliš brzy a často také příliš pozdě. Opět už zase podzim, právě ještě zahřívající a náhle pryč. Doufejme, že jen rozloučení na čas.

trevira trendy 2013

Barvy

Nenucená pospolitost teplých barev určuje tón. Cihlově červená se setkává se světle kašmírovými tony, červenohnědá potkává off-bílou, lehce pískové nuance harmonizují s lesní zelenou a petrolejovou.

Dezény / látky

Rustikálně působící látky jsou nanejvýš luxusní a mají textilní, měkký omak. Hrubé příze dávají strukturu; nopky, melanže a buklé podtrhují celkový přízemní obraz.

Don´t stop me now!

Lehkomyslnost a touha se houpou nahoru – do netušených výšin. Beru si, co se mi zlíbí a každý to smí vidět. Mé sebevědomí nezná žádné NE. Dělám to, co shledávám správné a bojuji za to, co mi patří. Protože to tak chci!

trevira trendy 2013

Barvy

Vonící barvy jako citrónově zelená, růžová nebo fialkově lilková zde stojí jako fascinující kontrast k jasné celkové výpovědi tématu. Zářící barva kiwi, která může působit ostře jako neon, je použitá efektivně, zatímco béžová způsobuje jemné přechody.

Dezény / látky

Látky jsou měkké a splývající s málo texturami. Různorodé přízové vlákna dávají lehkou strukturu, zatímco dezény působí hravě s rovnými liniemi. Nápadný tisk ukazuje grafické vzorování, jak v celku tak ve formě pruhů.

Prezentace Trevira GmbH

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi