CZ DE IT
17. 4. 2012

Tři patra hotelu s novými pokoji

V jednom z převánočních článků s názvem Vzorové hotelové pokoje jsme si prohlédli dva pokoje po celkové rekonstrukci. Realizace má své pokračování, které si vám nyní rádi představíme.

Velmi příjemná realizace zahrnuje celkem tři již dokončená patra hotelu, v dohledné době bude dokončena i rekonstrukce podkroví, kde budou závěsy v atypickém tvaru společně s přehozy a polštáři.

2.jpg   3.jpg   5.jpg

Ve všech pokojích jsou za připravenou krycí lištou v barvě nábytku, připevněnou do stropu okenního výklenku, namontovány bambusové horizontální žaluzie s řetízkovým ovládáním. Lamely žaluzií jsou ve dvou odstínech, doplňujících nábytek. Okna stíní lamely v šířce 25 mm, na dveře na terasy jsme použili šířku lamel 50 mm. Součástí zastínění oken nejsou záclony, proto žaluzie vytváří během dne ideální doplněk k částečnému přistínění a rozptýlení světla, přes noc pak společně se závěsy důkladné zastínění.

17.jpg   23.jpg   25.jpg

Do stropu nad okny před okenní výklenky jsou pro instalaci závěsů namontovány bílé hliníkové kolejnice H7200, opticky splývající s bílou barvou stropů. Nařasené a volně splývavé závěsy byly vybrány z jemně tónovaných odstínů řady Flores a Fantasia z kolekce Prestigious. Tyto materiály byly samozřejmě nejprve ze vzorkovníků schváleny architekty celé rekonstrukce a teprve po instalaci se předvedly v celé kráse. Nutno podotknout, že opravdu nezklamaly! 

4.jpg   21.jpg   30.jpg 

Nutností pro úpravu lůžek v hotelových pokojích jsou přehozy, chránící během dne lůžkoviny a dekorativní polštáře k doplnění pohodlí hostů. Nejčastěji se zhotovují z materiálů použitých na závěsy nebo v kombinacích vytvářejících se závěsy propojený komplet. V případě naší realizace jsou využity obě možnosti.

Jednoduché přehozy s vatelínem a podšívkou překrývají necelou spodní polovinu lůžka, horní část zdobí vždy dva poltáře v atypickém rozměru 40x60 cm, do kterých jsme dodali i výplně. Povlaky polštářů mají všitý zip, což umožňuje jejich snadnou údržbu.

Z dokončené realizace máme radost, zbývá již jen těšit se na zastínění oken v podkroví hotelu.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi