CZ DE IT
27. 8. 2015

Víte jak to vypadá ve Styltexu za "oponou"?

Je to nyní něco přes rok, co jsme ve Styltexu změnili korporátní design a k našemu logu přibyl kruhový znak s písmeny St. Drobná změna se tak stala symbolem naší cesty vzhůru.

 

Za rok se toho událo opravdu hodně. Převlékli jsme celé studio na Praze 7, zahájili tvorbu studií Styltex po celé republice a navázali kontakt s desítkami nových architektů. Mezi nimi dokonce nechybí ani světoví stavitelé mrakodrapů.

Za celý rok jsme se zase posunuli dál a upevnili a navíc i rozšířili kolektiv našich designérek. Kdykoliv přijdu do práce, vidím spokojené (ale i unavené) tváře designérek a téměř vždy plné studio dychtivých zákazníků. Připravujeme nový katalog, oblékli jsme naše techniky do firemních obleků a pomalu se začínáme s našimi službami rozhlížet i do zahraničí.

Název tohoto příspěvku slibuje pohled do zákulisí, tak musím přiznat, že jsem velice rád, jak naše firma postupuje kupředu, ale zároveň vím, že máme občas práce nad hlavu, abychom dokázali zajistit všechny naše služby pro tolik zákazníků. Hodně si slibujeme od nového portálu, který se pro svojí složitost programuje 15 měsíců, ale již brzy bude reprezentovat vše, co bychom rádi našim zákazníkům poskytovali. Zájem o naše služby je skvělá odměna za rok po změně naší korporátní identity, kterou osobně vnímám jako symbol naší cesty vpřed.

FOTO (Banysmedia)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi