CZ DE IT
28. 7. 2014

Nebojte se využít odbornou konzultaci, třeba při výběru tapet a závěsů

V našem studiu mě oslovil mladý manželský pár, který zařizoval nový byt. Velice je zaujala naše široká nabídka tapet Casadeco a Caselio a posléze k výběru tapet přidali i závěsy.

 

Nebyli si však jistí výsledkem a tak jsem jim nabídla možnost zaměření a konzultace přímo na místě s tím, že jim přivezu i vybrané vzorníky tapet a závěsů a následně zašlu cenovou kalkulací. Naše služba zaměření je zdarma a za cenu dopravy můžeme na místě pomoci vybrat vhodné řešení  daného prostoru.

Manželé měli celkovou představu a chtěli zútulnit prostory ložnice a dětského pokoje. Z mého pohledu se však poněkud obávali celkové změny. Tento problém se vyřešil, když jsme si v jednotlivých místnostech prohlédli  vzorníky tapet i závěsů  a oni se ubezpečili, že jejich volba je správná.  Původně  vybraný odstín tapety Casadeco Sevila se na místě ukázal zbytečně tmavý a tak jsem v kontextu zařízené místnosti doporučila světlejší barvu.  Aby celý pokoj nepůsobil nevýrazným dojmem, dohodli jsme se na barevném akcentu fialové barvy použité na závěsech Prestigious  Chic Lavander a na římské roletě nad malým bočním oknem ozvláštněné tmavým vloženým pruhem. V dětském pokoji byla základním požadavkem určitá barevná a vzorová nadčasovost. Proto jsem se ve výběru soustředila na sladění  tapet  a závěsů s pevnými  zařizovacími prvky jako vestavěnou skříní a podlahovou krytinou. Favoritem se staly jednobarevná a pruhovaná tapeta Caselio Sweet Dreams a závěs Safari Mango , který naopak měl pokoj oživit a být co nejpodnětnější pro očekávané miminko. Bílé hliníkové kolejnice H7300 pro instalaci zastínění oken pak měly  být pouze funkčním, avšak co nejméně nápadným prvkem.

Po konzultaci  manželé vyslovili žádost, zda by bylo možné odebrat pouze materiály. Samozřejmě, námi nabízený sortiment není vázán na realizaci. A tak nakonec došlo k realizaci pouze částečné. Naši klienti zakoupili tapety a z původně vybraných závěsů  nechali zrealizovat jen dekoraci  okna v dětském pokoji. Z odstřihu materiálu potom mohly vzniknout  do dětského pokoje polštářky s krokodýlem pro radost. Původně zamýšlená římská roleta do okenního výklenku nakonec byla nahrazena kolejničkou se záclonou, jemně nařaseným splývavým voilem.

I když se zákazník rozhodne nevyužít všech našich nabízených služeb, přesto máme radost, že se podílíme na vzniku estetického a útulného celku k radosti všech zúčastněných.

FOTO Styltex

 

Zpět do kategorie

Martina Andělová (Praha)

Není důležité, co chci já. Důležité je co chce zákazník.

služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi