CZ DE IT
27. 6. 2014

Cena záclonové římské rolety? To záleží na Vás!

Paradoxem dnešní doby je všudypřítomné žádání bezdůvodné slevy. V našem případě to slýcháme i tehdy, když se jedná o záclony, nebo dnes tolik žádané záclonové římské rolety na jedno malé okno.

 

Nemusíme zde asi zmiňovat, že ten samý člověk, který vehementně žádá o slevu na naše záclony, je sám rozčarován, pokud se jemu stane totéž v jeho práci. Kultura dnešní společnosti je tímto chováním značně pokřivena na obou stranách a obchodníci na to často reagují tím, že ceny předraží a pak víceméně ochotně slevu ve výši 30% nabídnou.

Ve Styltexu máme naštěstí tu výhodu, že náš sortiment záclon, žaluzií a rolet zpravidla před prodejem sami zpracováváme, nebo jinak upravujeme - například ušitím, zkracováním, popřípadě ohýbáním. Díky tomu výrobkům nejen rozumíme, ale i víme, že klientovi můžeme nabídnout různé cenové hladiny materiálů. Tyto materiály ať už se jedná o záclony nebo závěsy, dokáží vykouzlit z výsledné římské rolety stejně snadno nákladnou záležitost pro milovníky luxusu. A naopak stejně snadno, jen volbou kvalitních avšak cenově dostupnějších jednobarevných dekoračních látek, například záclony typu voil, krásné, ale mnohem levnější zastínění.

Paradoxně dnes nejoblíbenější římské rolety jsou opravdu z hlediska ceny těžko zařaditelným sortimentem. Jestli se jedná o designovou záležitost pro bohaté, nebo o poměrně dostupnou alternativu jinak „nudné“ záclony, záleží jen na požadavcích klienta.

Stanovení ceny římské rolety ze záclony

Společnost Styltex (www.styltex.cz) je se svým internetovým obchodním domem specializovaným na prodej záclon a dekoračních látek jedinou společností na českém trhu, která prezentuje prakticky celý svůj sortiment na internetu. Díky tomu nedochází k „nerovnému“ oceňování našich služeb a opravdu každý klient, kterému naše designérky vypočítají cenu římské rolety šité na míru z našich látek, si může cenu sám ověřit přes internet. Více jak 4000 záclon a dekoračních látek máme nafoceno a v detailu zboží je možné otevřít konfigurátor ceny a římskou roletu si navrhnout z pohodlí domova.

Nečekejte u nás bezdůvodné slevy 30% na naše záclony a rolety, ale profesionální přístup, který dovoluje uspokojit klienta z jakékoliv společenské vrstvy. A růst naší společnosti včetně její již 20 leté historie je jen potvrzením správné strategie.

FOTO (PT)
 

 

Zpět do kategorie

ing. Radek Smejkal (Praha)

Dobrý pocit musíte mít nejen z odvedené práce, ale i ze společnosti jako takové.

služby   

  • Fakturace
  • Finance
  • Ekonomická strategie
  • Vymáhání pohledávek
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi