CZ DE IT
10. 12. 2014

Elegantní ložnice a chvíle snění

Při pohledu na detailní fotografie nadýchaných pohodlných lůžek s luxusním povlečením, doplněným polštáři a polštářky, se neubráním tichému zasnění s představou, jak báječně by se zde trávil čas odpočinku. Dokonce i lampičky jsou už rozsvícené a lákají ke čtení...

 

Jisté je, že každý den jednou končí a nastává čas pro odpočinek a spánek dodávající sílu do dalšího dne. Oázou klidu je naše ložnice, ať už je zařízená zcela jednoduše, v přírodním duchu nebo jako elegantní pokoj se všemi náležitými detaily. Kromě nábytku hrají důležitou roli i dekorace stěn, zastínění oken a samozřejmě vybavení lůžka.

Moderní designové povlečení není zbytečný luxus, ale patří k nejvýraznějším doplňkům ložnice, které na první pohled upoutá pozornost. Ložní souprava z prvotřídního kvalitního materiálu podtrhuje styl interieru. Pro realizaci elegantních ložnic v poklidných hnědavých tónech využila designerka Natalie Rudenko vše, co interieru prospívá, počínaje tapetami s ornamentálním designem, bohatě nařasenými závěsy naaranžovanými pomocí dekorativních úvazů až po luxusní povlečení doplněné měkkými polštářky pro větší pohodlí.

No řekněte sami, neláká vás také ta představa odpočinku?

Tato realizace vznikla ve spolupráci společnosti Styltex s designerkou Czech Deco Teamu Natalií Rudenko.

FOTO ( CZECH DECO TEAM / Natalie Rudenko )

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi