CZ DE IT
17. 11. 2010

Esprit - záclony, závěsy a doplňky. Náměty pro příjemnou a útulnou ložnici.

Dnes můžete obchody se značkou Esprit najít ve více než čtyřiceti zemích světa. Tato značka je stále více oblíbená díky své kvalitě a hravému, optimisticky laděnému designu výrobků.

Náměty na změny zakončíme poněkud symbolicky v ložnici, tak jako zde zakončíme odpočinkem a spánkem každý den. Po úpravách v obývacím pokoji, kuchyni i koupelně to bude odpočinek obzvlášť zasloužený.

esprit-panel modrý   esprit-závěs modrý s pruhy   esprit-záclona modrá  

Takže, čím začneme? Nejprve si proměříme okna a promyslíme výběr toho správného závěsu, záclony nebo obnovíme dekoraci pomocí nových panelů japonské posuvné stěny. Pokud dáváte přednost materiálům ze 100% bavlny, bude vám jistě vyhovovat kusový závěs s poutky s jemnou strukturou a jasnými barevnými pruhy. Záclony s narážecími kruhy i panely japonských stěn jsou většinou zhotoveny z polyesterových materiálů, což zaručuje jejich snadnou údržbu.

esprit-váza skleněná      esprit-rámeček modrý   esprit-svíčka modrá    

Na komodu připravíme vázu ze silného skla s grafickým potiskem pro květinovou výzdobu, elegantní kovový fotorámeček pro fotografie velikosti 10 x 15 cm a vše doplníme velkou svíčkou s atraktivním vzorem včelí plástve. Dokonalá idyla pro večerní spočinutí na lůžku.

esprit-povlečení party   esprit-povlečení quadro blue   esprit-povlečení love  

Když už je řeč o lůžku, i zde můžeme vymýšlet, vybírat a měnit podle libosti. Vždyť pořídit si nové povlečení je radost, která nás potěší kdykoliv. A co teprve radost z povlečení jako milého dárku! Značka Esprit nabízí výběr nejenom ve standartní velikosti 140x200 cm + 70x90 cm, ale i v prodloužené délce 140x220 nebo ve velikosti 200x200 cm + 2 polštáře 70x90 cm. Navíc je zde možnost objednat si i malé polštářky ve stejném designu v rozměru 40x40 cm.

esprit-polštář modrý   esprit-deka přírodní  esprit-polštář modrý s pruhy    

 

A jelikož polštářků není nikdy dost, není od věci lůžko zabydlet i několika dekorativními polštářky, samozřejmě ladícími se závěsy a dalšími doplňky a dekou na zpříjemnění odpočinku během dne. Většina povlaků na polštáře je v nabídce ve velikosti 50 x 50 cm, ale některé druhy povlaků jsou i ve dvou velikostech - 38 x 38 cm a 50 x 50 cm, což je jistě vítané při vytváření zajímavých kompletů.

V tomto i předchozích článcích jsme nahlédli do nabídky značkové kolekce Esprit. Nabídky mnoha tváří nejenom v módním odívání, ale i designově propracovaných doplňcích pro zpříjemnění každého dne, ať už všedního nebo svátečního.

Autor článku: redakce Zaclona.cz   

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi