CZ DE IT
16. 6. 2019

Když se barev nebojíme...

...pomohou nám vytvořit zářivý a přátelsky působící interier.

 

Nápaditá výmalba pokoje je založena na kontrastu barevných stěn mezi okny a bílou barvou okenních výklenků, pokračující v rovině od horní hrany oken až ke stropu. Zastínění oken navíjecími roletami, instalovanými do stropů okenních výklenků, je i z hlediska dodržení koncepce výmalby ideálním řešením. Hluboké okenní výklenky navíc umožňují větrání při vyklopeném či částečně otevřeném okenním křídle. Pro tuto instalaci jsem objednala tzv.přední navíjení rolet, které poskytuje dalších několik centimetrů prostoru ve výklenku a navíc materiál rolet po spuštění více navazuje na boční linie stěn.

Řetízkové rolety Star Design mají veškeré komponenty v kovovém provedení - designové držáky s překrytými vruty, mechaniku s řetízkovým ovládáním, přiznané spodní závaží. Vše je v nabídce v provedení satin, antik mosaz nebo v bílé barvě. Pro tento interier jsem jako nejvhodnější zvolila provedení antik mosaz. Vzhledem k  montáži do stropu okenních výklenků jsou rolety doplněny stropními montážními lištami, umožňujícími snadnější a přesnou instalaci. 

Našim klientům jsem nabídla výběr barev z kolekce materiálu Berlin. Odsouhlasená kombinace dvou rolet v tlumeném zeleném odstínu s dalšími dvěma roletami v jasně cyklámenové barvě interier krásně rozzářila.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi