CZ DE IT
20. 9. 2019

Kouzlo proměny tvarů s roletami Twinrollo

Rolety Twinrollo jsou u architektů, designerů i našich klientů oblíbené jako jednoduchý a efektní systém zastínění, vhodný do moderních interierů. Běžně využívané provedení s klasickými vodorovnými pruhy obohatil výrobce LEHA o designové kolekce s neobvyklými vizuálními efekty.

 

Jednou z kolekcí je Tribeca se zajímavým geometricky tvarovaným vzorem, tvořeným kombinací průhledných a neprůhledných částí. Stačí jen malý posun překrytí a roleta rázem mění svou tvář.

Při naší nedávno dokončené realizaci jsme instalovali sestavu čtyř rolet, které překrývají prosklenou plochu s výhledem do zeleně vnitrobloku. Twinrolla jsou namontovaná do stropu a jednotlivé kusy jsou sesazeny v místě okenních rámů. Vzhledem ke ztíženému přístupu přes pracovní pult kuchyňské linky jsou rolety doplněny motorem a kabelovým elektrickým ovládáním. Nyní už stačí jen použít příslušný dálkový ovládač a nastavit výšku rolet podle potřeby. Všimněte si poslední fotografie v přiložené fotogalerii. Zde jsou ještě viditelné kabely před dokončením realizace, ale zároveň je dobře patrné jak malý posun stačí ke změně tvaru vzoru. Opravdu takové kouzlo rychlé proměny.

Díky bílé barvě materiálu rolety i při spuštění propouští denní světlo a zajistí požadovanou termoizolaci. Večer pro změnu poskytnou pocit soukromí. To vše bez složité údržby - impregnovanou tkaninu stačí jen občas zbavit prachu a případně otřít čistým vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Twinrollo LEHA  je prostě systém, který toho nabízí opravdu hodně. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Blanka Sezemská (Praha)

Detaily dělají krásu...

Diskutujte s námi