CZ DE IT
26. 8. 2009

Méďa Snílek a ti druzí...

A ti druzí se jmenují Medvídek Teddy a Méďa Léďa. Dovolte, abychom vám tímto představili novinku v našem sortimentu pro děti. Jsou jí tři nové kolekce určené do dětských pokojíčků, které vám pomohou vytvořit příjemnou atmosféru jednotného stylu. Celé kolekce jsou českým výrobkem, od návrhu přes výrobu materiálu, až po šití.

Všechny díly je možné koupit i samostatně, ale jejich velkou předností je především možnost kombinací. Každá kolekce nabízí dětskou ložní soupravu, kapsář za postel, menší kapsář k postýlce, závěs a povlak na polštářek.

Dětská ložní souprava je, jako celá kolekce, vyrobena z kvalitní 100 % bavlny. Zapíná se na knoflíky, které jsou vhodné i pro mandlování.

Kapsář za postel, plněný dutým vláknem, plní výborně dvě funkce najednou - zateplí chladnou stěnu, takže když se děti schoulí do svého oblíbeného koutečku u zdi, nepocítí chlad a přikrývkou se nestírá malba. V kapsičkách najdou útočiště všichni nejlepší kamarádi. Večer si stačí vybrat, který z medvídků nebo pejsků skočí do postýlky. Také kapesník může dostat své čestné místo a již jej nemusíte hledat po celé posteli. Kapsy a kapsičky prostě pojmou vše, co zrovna dítě ke spinkání potřebuje. Na uchycení slouží praktická poutka.

Menší kapsář je naplněn tenkou vrstvou dutého vlákna. Je možné jej připevnit na dětskou postýlku ( poutka se zapínají na suchý zip ) a rázem budete mít po ruce vše pro miminko. Už žádné hledání, vše se vejde do šesti větších a čtyř malých kapsiček. Když miminko povyroste a přestěhuje se do velké postele, kapsář s ním putuje do pokojíčku. Pokud jej umístíte v dosahu dětských ručiček, může si do něj malý neposeda sám ukrývat své poklady. Kapsář se tak stane nejen pěknou dekorací na stěnu, ale také místem k uložení hraček a drobností.

Závěs je pěknou dekorací dětského pokojíčku a spolu s ostatními doplňky mu dodá osobitý vzhled.Vrchní část je začištěna dvojitým lemem v šířce 3 cm, pro uchycení tedy doporučujeme žabky. Spodní bordura je také dvojitá, závěs tak pěkně drží svůj tvar a tvoří hezké nařasení.

kapsář snílek

Méďa Snílek

Příjemné snění ve světle modré a přírodní barevnosti. Vrchní část povlečení je kombinací jednobarevné modré a medvídkového vzoru, spodní část je celá modrá. Vzor s medvídky je použit i na závěsu s jednobarevným lemem. Na kapsáři je celkem patnáct různě velkých báječných kapes a kapsiček.

teddy kolekce

Medvídek Teddy

Kolekce ve znamení půvabné meruňkové. Tato barva je kombinována s medvídkovým vzorem na vrchní části povlečení a závěsu, spodní díl povlečení je opět jednobarevný. Na kapsáři za postel jsou čtyři větší a tři menší kapsy. Na kapsáři k postýlce jsou medvídci ve spodní části kapsáře připevněni na suchý zip a dají se snadno odepnout.

 

leda kolekce

Méďa Léďa

Jak už název napovídá, dominantní je chladivě modrá ve dvou odstínech. Vrchní část ložní soupravy je kombinací modrého kára a jednobarevného materiálu s aplikací ledního medvídka. Spodní část je jednobarevná, světle modrá. Aplikace je lehce plastická, takže vystupuje nad okolní tkaninu. Symbol ledního medvídka provází jako zdobný prvek celou kolekci.

 

Jestli jsme vám pomohli při rozhodování, jak má pokojíček vašeho dítěte nebo vnoučátka vypadat, splnilo představení nových kolekcí svůj účel. A věřte nám, závidíme těm z našeho okolí, kdo si mohou dopřát radost z vytváření kombinací pro své potomky.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

 

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi