CZ DE IT
4. 7. 2014

Neobvyklé užití ochranného spreje - na prapor!

Spreje na textilie Scotchgard jsou určeny na ochranu běžných textiliích, které máte doma nebo okolo domu.

 

Každý si snadno představí, že by takovou ochranu použil u své sedačky, na křesle, nebo na čalounění židlí. Nanesená nanovrstva zachrání každou pohromu s rozlitým kečupem, stříkajícím rajčetem či fixem v ruce kreativního dítěte.

Méně často už nás napadne, že velkou službu spreje Scotchgard vykonají na vaší zácloně, či roletě, kde budou nejenom bránit usazování prachu a náhodné špíny, ale díky UV ochraně udrží barvy mnohem déle jasné a krásné. Tato funkce se ještě více uplatní u materiálů použitých v exteriéru -  například u podušek a polštářků na zahradním nábytku.

Ale co málem nenapadlo ani mě, je možnost užít tento sprej na ochranu skutečně cenných textilií, se kterými je třeba vyrazit do rizika nepříznivého počasí. V Poděbradech dali sokolové ke  150ti letům výročí založení své jednoty vyrobit repliku historického praporu. Prapor je nerozeznatelný od originálu, čemuž odpovídá i jeho cena, ale protože má sloužit v průvodech, na slavnostních akcích a pietních aktech, hrozí že při přepravě nebo na místě se ušpiní, nebo že slunce vyšisuje barvy. Proto STYLTEX daroval Sokolu spreje Scotchgard pro exteriérové užití a provedl nástřik ochranné vrstvy. Věřím, že prapor bude dlouho sloužit a stále vypadat jako nový.

FOTO (3M)

 

Zpět do kategorie

ing. Radek Smejkal (Praha)

Dobrý pocit musíte mít nejen z odvedené práce, ale i ze společnosti jako takové.

služby   

  • Fakturace
  • Finance
  • Ekonomická strategie
  • Vymáhání pohledávek
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi