CZ DE IT
5. 7. 2014

Kam směřuje společnost Styltex ve stínění a dekoracích oken

Naše společnost dosáhla letos 20 let své existence a to je určitě dobrý důvod k zamyšlení o dalším nasměrování v segmentu stínění a dekoracích oken. Základem bude práce s informacemi, služby a znalost novinek ve stínění oken ve světě.

 

V příštím týdnu spustíme nový design našich dvou zahraničních internetových časopisů specializujícími se na dekorace a stínění oken. Prebyvanie.sk (www.prebyvanie.sk) a Heimtex-ideen.de (www.heimtex-ideen.de). Oba weby budou v národních jazycích přinášet informace ze světa dekorací a stínění oken podobně, jako časopis Zaclona.cz, ale jejich rozsah bude celosvětový. Konkrétně to znamená navázání spolupráce s výrobci stínění a dekoračních látek ve světě a prezentace jejich novinek v našich odborných článcích. Následovat bude i anglická verze Decoparade.com, od které si slibujeme ještě větší dosah našich odborných článků a navázání spolupráce s designéry oken z celého světa. V těchto dnech začínáme navazovat kontakty se zahraničními výrobci a distributory záclon, rolet, žaluzií, tapet a ostatního sortimentu, který se týká stínění a bytového textilu především z řad států, kde působí naši standardní dodavatelé záclon a dekoračních látek. Máme v úmyslu přinášet jejich názory, novinky, sortiment a prezentovat je.

Díky informacím budou naši designéři v obraze o možnostech a trendech ve stínění po celém světě a díky tomu bude i náš přínos k zákazníkům výrazný. Nezůstane přitom jen u informacích pro naše interní použití. Naše práce je podobná práci architektů. Potřebujeme nejen vyškolené a profesionální designéry, ale i osvícené a informované klienty, kteří budou vědět, že zastínění nemusí být jen strohé, a že dekorační látky umí zateplit domov. Pokud někdo na našem trhu má tuto činnost v oblasti našeho sortimentu dělat, pak je nutné si položit zásadní otázku: Pokud v tom můžeme být nápomocni mi, tak nač otálet.

Pevně věřím, že každého, kdo řeší zastínění a dekorace oken bude zajímat, jaké výrobky se vyrábí v Indii, v Číně, v Brazílii. Jaké styly dekoračních látek jsou běžné například v Africe, nebo na dálném východě a jak se stíní okna třeba v Iráku. To je naše pozice na tomto trhu a naše ambice. Vzdělávat a odvádět špičkovou práci.
 

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi