CZ DE IT
24. 7. 2014

Služby našich designérek ve stínění oken využívá již okolo 130 architektů.

Před dvaceti lety naše společnost začínala jako klasický velkoobchod se stíněním a bytovým textilem. Především s dovozem závěsů a záclon. Před šesti lety jsme založili sdružení Czech Deco Team a dnes nabízí naše profesionální designérky služby v zastínění oken bezmála 130 spolupracujícím architektům.


Základem naší spolupráce s architekty by jednoduše řečeno mohla být naše profesionalita. Ve stínění oken podnikáme 20 let, jsme významní dovozci závěsů, záclon a různých druhů závěsných a stínících systémů, máme 25 zaměstnanců a velkou šicí dílnu se skladem čítajícím tisíce rolí látek.

Úspěch je v lidském přístupu společnosti i našich designérek

Ve skutečnosti tkví úspěch naší spolupráce v něčem úplně jiném, než jen v sortimentu a službách. Jsme rodinná firma s jasně definovanými morálními hodnotami. Zdá se to sice jako klišé, ale po krizi v roce 2008 se začíná jasně ukazovat, že nastavení společnosti STYLTEX bylo vždy zdravé a prorůstové.

Vždy jsme dbali na to, aby klient byl nejen spokojený s naší prací (zastínění oken), ale aby ani po letech nezapochyboval, že udělal správně, když si nechal stínění oken vyřešit právě ve Styltexu. Již před mnoha lety jsme se rozhodli otevřít ceny stínících systémů na internetu, aby si každý mohl ověřit, zda má vše v nabídce správnou hodnotu. Služby designérů jsou vlastně jen nadstavbou základních cen, která se liší prakticky jen cenou za montáž a dopravu za zvolené zastínění. Díky tomu můžeme ve studiu každému klientovi nabídnout naše služby a ujistit jej, že by naopak bylo chybou, za prakticky stejné ceny odebrat zboží a nevyužít možnosti konzultace s odborníky na stínění.

Zpět k architektům

Náš rodinný přístup je pro mnohé architekty příjemný a dovoluje jim přivést do našeho studia jakéhokoliv klienta bez obav a klidně jej u nás již ponechat. Naše designérky snadno pochopí architektův designový záměr a přísně v jeho duchu se o klienta postarají. Aby samozřejmě bylo možné uspokojit mnohdy náročné požadavky architektů a jejich klientů, bylo potřeba vybudovat odpovídající ucelenou nabídku jak po obsahové stránce, tak po stránce formy.

Nejnověji naše společnost spustila tento časopis v nejmodernějším provedení, které se během několik týdnů převede i do celosvětových verzí. Díky tomu pro architekty a potažmo naše designérky zprostředkujeme informace o stínění oken z celého světa. Dále již intenzivně připravujeme naprosto unikátní novou verzi našeho portálu www.styltex.cz, kde nabídneme funkce, které zatím v našem oboru žádná společnost v Evropě nenabídla. Tím umožníme našim architektům rychlou a snadnou orientaci ve stovkách našich výrobků.

Těším se, co přinese budoucnost.
 

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi