CZ DE IT
29. 9. 2008

Sedací molitanová kostka STYLTEX– fenomén doprodeje

Společnost Styltex má obrovské sklady zboží, které zbývá po téměř každé zakázce. Dekorační záclony a závěsy jsou nakupovány v rolích po cca 30 metrech a i pro jednoho zákazníka, který chce daný jeden určitý odstín látky, se taková role přiveze. Sklady kvalitních látek rostou a je logické, že se hledají způsoby, jak takové zboží vyprodávat.

Jednou z alternativ byl nápad nabídnout prostřednictvím našich kalkulačních portálů vysoce kvalitní doplněk do interiérů – Sedací molitanovu kostku STYLTEX.

Technické parametry:

Sedací kostka STYLTEX se skládá z molitanu o rozměrech 40x40x45 cm, dále z podšívkoviny (záclony), dekorační látky a suchých zipů. Principem je naše praxe, že vše z látky se musí prát, proto byla celá kostka navržena tak, aby jí bylo možné kdykoliv odstrojit a její povlak vyprat. Z toho důvodu byly navrženy dva typy sedacích kostek STYLTEX – jedna s podšívkou a jedna bez podšívky. Molitan potažený podšívkou ulehčuje snímání a nasazení dekorace (potahu). Bez podšívky je celý proces namáhavější, ale kostka je zase o něco málo lacinější.

zavírání pomocí suchých zipů

Designérský záměr:

U sedací kostky STYLTEX nešlo jen o jednoduchý výprodej látek, které v žádném případě nemají důvod být zlevněny (jedná se o kvalitní materiály z Německých továren), ale šlo v prvé řadě o doplnění požadavku našich designérů po dalším možném doplňku, který by sladil interiér s dekorační látkou. Nyní je tedy možné nejen dekorovat okno, ale lze nabídnout i přehozy, polštářky a funkční sedací kostky. Interiér, který je vybaven těmito doplňky působí mnohem propracovaněji a přitom se mnohdy jedná o minimální investice.  

kostka s černým potahem

Jak objednat:

V kalkulátorech na www.dointerieru.cz si vyberte v sekci nábytek na míru kalkulátor Sedací molitanová kostka STYLTEX a v něm si stačí vybrat odstín dekorační látky a vložit počet kusů kostek do nákupního košíku. Po odeslání objednávky Vám poštou zašleme vzorek vybraného materiálu ke schválení a po uhrazení zálohové faktury (která bude zaslána spolu se vzorkem), kostku vyrobíme a zašleme na Vaši adresu.

kalkulátor sedací kostky (www.dointerieru.cz)

Jak se projekt kostky ujal:  

Hlavně u dětských dekoračních látek došlo doslova k zavalení našich švadlen objednávkami. Blíží se Vánoce a taková molitanová kostka může účelně zaplnit mezeru v dětském pokoji, nebo prostorech, kde občas přijde na návštěvu více lidí, než je židlí.

Doporučení:

Především v případě dětských motivů na molitanové kostky STYLTEX nemůžeme zaručit, že dané designy znovu nakoupíme, proto pokud se Vám nějaký materiál líbí, příliš neváhejte. Na www.dointerieru.cz se pokusím adekvátně zájmu vyprodané dezény mazat.

Autor článku: Ing.K.Smejkal

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi