CZ DE IT
16. 3. 2017

STYLTEX design nově otevřel pobočku v Bratislavě

V prostorách největšího nákupního centra pro bydlení Styla v Bratislavě s rozlohou 25 000 m2 otevřela své designové studio i společnost STYLTEX design

 

Centrum pro bydlení Styla je v současné době, co se týče rozlohy a počtu studií, největším obchodním centrem tohoto druhu ve střední Evropě. Cílem centra je oslovit především architekty, proto kontaktovalo sociální síť INSPIRELI.com a požádalo ji o spolupráci. Jelikož je STYLTEX design jednou z mateřských společností INSPIRELI, dozvěděl se o tomto projektu hned v počátku.

 

Společnost STYLTEX design má za sebou na Slovensku mnoho realizací v hotelech a soukromých domech, které doposud řešila hlavně prostřednictvím slovenských odběratelů nebo přímo z Prahy. S narůstajícím počtem aktivit bylo postupně nutné otevřít vlastní showroom na Slovensku. Shodou okolností tento nový projekt nabídl reprezentativní prostor a společnost MK Design, zastoupená paní Martinou Matejovie, profesionální tým. Díky tomu se nyní společnost STYLTEX design může pochlubit první plnohodnotnou pobočkou v zahraničí.

 

Celý koncept značky a služeb STYLTEX design je nabízen se stejným sortimentem a rozsahem služeb, na které jsou zvyklí klienti a architekti v Praze a dalších pobočkách po celé České republice. Jsme rádi, že se tímto showroomem posouváme dál a naše rodinná firma může nabízet své služby na Slovensku v plné síle, jako tomu bylo doposud možné jen v České republice.

 

Protože STYLTEX je místo, kde bydlí design!

 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi