CZ DE IT
6. 7. 2019

Závěsy z kolekce Playtime jsou do dětského pokoje sázka na jistotu!

Z hravých designů závěsů si vyberou do svého pokoje holčičky i chlapci. Potisky na kvalitním bavlněném podkladu umožňují snadnou údržbu, takže kromě zastínění oken najdou své využití i na přehozy, polštáře, sedáky a další dekorace.

 

V rámci realizace zastínění oken v celém rodinném domě jsem s chutí navrhla rovněž závěsy do dětských pokojů. Pro každou designerku je to příjemná změna a možnost pohrát si ještě více s barvami a vzory.

Z nabídky kolekce Playtime Prestigious jsou na dvě okna ušity závěsy z materiálu 5714 Snappy. Pro oživení mají spodní okraj, sahající pod parapet, doplněný jednobarevným modrým lemem. Obdobnou dekoraci jsme instalovali i v druhém dětském pokoji, kde mají závěsy 5718 Superstar lemování v olivově zeleném tónu. Materiál na lemy závěsů jsem vybrala ze vzorkovníku 6456 Panama Prestigious, jehož složení je 100% bavlna a struktura stejná jako závěsy kolekce Playtime. Při kombinacích materiálů je vždy důležité dodržet jejich stejné složení. Při údržbě dekorací tak nehrozí odlišná srážlivost a je zaručena možnost žehlení na stejnou teplotu.

Sjednocujícím prvkem v tomto rodinném domě je závěsný systém - tyče s drážkou LEHA v provedení bronz, namontované na stěnu. Stejné profily jsou i v obou dětských pokojích, kde zajišťují nadčasovou variantu pro instalaci jakékoliv jiné dekorace. Výhodou tyčí s drážkou je jejich varialibita. Na výběr je  řada provedení, lišící se barvou, průměrem profilu, koncovkami a tvarem stěnových či stropních držáků. Na rozdíl od klasických záclonových tyčí s kroužky je možné instalovanými záclonami nebo závěsy manipulovat v celé délce profilů.

V dětských pokojích samozřejmě nemohou chybět polštářky, zvláště když máme tak hezké a hravé vzory na závěsech. Povlaky polštářků mají zvýrazněné okraje kordováním v barvě lemů závěsů.

FOTO (STYLTEX)

 

 

  

 

Zpět do kategorie

Kamila Malkovská (Poděbrady)

Diskutujte s námi