CZ DE IT
30. 11. 2019

Potřebuje váš domov oživit a rozjasnit? Dopřejte mu barevné zastínění oken!

Je zajímavé pozorovat naše klienty při výběru materiálů do stávajícího nebo budovaného interieru. Navrhujeme a doporučujeme jim vhodné varianty řešení. avšak konečný výběr je samozřejmě jejich volbou. Důležité je, aby se ve svém domově cítili dobře.

 

Celý život jsme vystaveni působení barev, které nás provázejí na každém kroku. Kdybychom je nevnímali, byl by náš vnitřní svět mnohem chudší. To, jak na barvy reagujeme, je samozřejmě individuální, všeobecně ale platí, že barvy na naši psychiku silně působí.

Naše klientka si přála zachovat původní řešení zastínění a dekorace oken. Nové závěsy a nařasené pelmety však měly být barevnější, více oživit interier a zároveň splnit požadavky na jednoduchou a častou údržbu. Z navržených variant byl nakonec vybrán barevný závěs Lombok 5749 kolekce Java Prestigious ze 100% bavlny.

Součástí realizace byla i montáž kolejnic H6502 se suchým zipem. Profily jsou namontovány na stěnové konzolky a proto jsem je objednala vč. bočních ohybů na vykrytí odsazení od stěny. Nařasené rovné pelmety jsou na kolejnicích instalovány pomocí řasící pásky Manhattan s mechovou vrstvou. Na dvou oknech jsme pelmety doplnili i závěsy, zavěšenými na hliníkových kolejnicích H7300.

Potisk závěsu Lombock s různobarevnými oválnými motivy, působícími jako dětská kresba, vytváří živou a přívětivou atmosféru. Změna interieru s novou dekorací je, ke spokojenosti klientky, více než patrná.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi